Nyföddfotografering

NYFÖDDFOTOGRAFERING

Nyföddfotografering är något av det bästa jag vet! Tiden går så fort och att få ta en bild och sedan ge er ett minne för livet är en ära utan dess like.

Att ta en bild på DIN nyfödda bebis är något som DU aldrig kommer att ångra.

Denna fotografering är för nyfödda upp till 2 veckor. Jag dokumentera er nya familjemedlems första tid i livet. Skapa en vacker tavla och/eller fina bilder att ha hemma som minne av denna tid som går så fort.

För ert barns säkerhet och för en tryggare upplevelse har jag gått utbildning i Nyföddfotografering hos en av Sveriges främsta nyföddfotografer, Gabriella Soutine. Jag har även gått på inspirerande workshop hos fantastiska Kelly Brown.
De poser jag använder mig av och lägger bebisen i är framtagna och godkända av läkare världen över, därför kan ni alltid känna er trygga när ni bokar en fotografering hos mig. 

 

En nyföddfotografering handlar inte bara om att ta en fin bild. Jag tar hand om din bebis och ser till att det blir en lugn och harmonisk fotografering, men jag tar även hand om dig som förälder.
Du vill kanske vill lägga upp benen i soffan en stund och passa på att vila, läsa en tidning, ta en promenad, eller varför inte en mysig fika samtidigt som din bebis blir fotograferad. Eller så vill du bara sitta och titta på ditt lilla underverk medans vi fotograferar.
Allt är ok, så länge du och din bebis mår bra under fotograferingen. Vi avsätter två timmar till fotograferingen för här får inga bilder pressas fram.  Bara vid full harmoni kan de underbara bilderna tas.

Kontakta mig om ni har några frågor.

Nyföddfotografering
Det är så mysigt att sova på så många mjuka filtar…

 

 

Barnfotografering