Frågor och Svar

1. NÄR SKA VI KOMMA PÅ NYFÖDDFOTO?
Nyföddfotografering inne bär på ACE Foto att vi fotograferar din bebis inom 3 veckor från förlossningsdatum. Efter det blir er bebis lite mer lättstörd och somnar inte om lika lätt. 

2. OM MIN BEBIS ÄR MER ÄN 3 VECKOR GÅR DET INTE ATT FOTOGRAFERA DÅ?
Självklart går detta bra! Med lite annan rekvisita och mer ”vaken” bilder får du fantastiska bebisbilder! 

3. HUR LÅNGT INNAN FÖRLOSSNINGEN SKA MAN BOKA TID?
Jag vill gärna ha kontakt med dig så lång tid som möjligt innan förlossningen. Detta för att jag ska hinna få in dig i schemat i god tid. I mitt grundschema bokar jag max 5 nyföddfotograferingar per månad så det blir snabbt fullt. Det kan såklart vara svårt att veta den exakta födelsedagen innan. (Jag har 4 barn och vet hur olika det är), så när du kontaktar mig så bokar vi alltid in ett par tider. När ni gjort denna bokning är ni garanterade en tid och när er bebis är född är jag redo att fotografera. 

4. VI BOR INTE I LINKÖPING, KAN DU RESA OCH KOMMA HEM TILL OSS FÖR EN NYFÖDDFOTOGRAFERING?
Det kan jag absolut göra. Jag kommer att ta reseersättning för detta och det är extra viktigt att vi har en noggrann genomgång av den kommande fotograferingen. Detta så att jag tar med mig rätt rekvisita och att jag kan säkerställa att det finns ett bra ställe att fotografera bebisen på.
Kontakta mig, allt går att lösa.

5. HUR LÅNG TID TAR DET?
Det är ganska vanligt att en nyföddfotografering tar ca 3-4 timmar. Ni kommer till min studio i hemmiljö där jag hoppas att ni ska känna er som hemma. Sedan tar jag över och du/ni får en lugn stund med en mysig fika. Vill du/ni ta en promenad, eller bara läsa i en tidning går det hur bra som helst. Detta är en stund för er, där ni bestämmer hur ni vill göra. Ni kommer hela tiden, om ni stannar i studion ha full uppsikt över fotograferingen. Varför inte titta igenom min rekvisita och se om ni hittar något som ni vill inkludera i fotograferingen 🙂

6. MÅSTE BEBISEN SOVA ?
Om bebisen ligger lugn och still och tittar in i kameran kan det bli ett jättefint nyföddporträtt! Vi har god tid på och skulle det vara så att bebisen inte vill sova alls, är det inga problem.  

7. KAN VI ÄVEN FOTOGRAFERA FAMILJEN, MED SYSKON, PÅ EN NYFÖDDFOTOGRAFERING?
Det går jätte bra!

8. STORASYSKONET ÄR 3 ÅR. ALDRIG I LIVET ATT HON/HAN KLARAR ATT VARA LUGN I TRE TIMMAR!
Det är inte alls något konstigt. Har du med syskon så försöker jag känna av när det är bäst att fotografera barnen, hela familjen och bebisen. Det finns en trädgård precis utanför studion och lekparken tvärs över gatan. Liv och rörelse när ett syskon leker är inga problem. Vi diskuterar igenom innan fotograferingen hur vi ska lägga upp sessionen så att den passar alla på ett bra sätt.

9. VAD KOSTAR DET?
Det kostar 4 500kr för nyföddfotografering. I detta pris ingår konsultation, fotografering, noga utvald rekvisita och 10st printade bilder i 15*20 format och levererade i vacker linnebox. Jag har också förmånliga priser om du vill kombinera en gravidfotografering med en nyföddfotografering. Kontakta mig ace.foto.linkoping@gmail.com för mer information.

10. VAD INGÅR I FOTOGRAFERINGSPRISET?
Min tid, talang, erfarenhet och proffsutrustning. För att inte glömma de 10 bilder ni får! 

11. KAN MAN FÅ KÖPA ENDAST DIGITALA FILER?
Ja, man kan köpa digitala filer, men kommer du att printa ut dem? Hur ofta kommer du att titta på dem?  
Ni kommer att få 10 printade bilder. Levererade i en fin linnebox. 
Jag erbjuder kvalitetsprintade porträtt för ditt hem som även finns kvar till nästa generation! De bilder du köper av mig är av hög kvalitet och ger känslor av glädje och kärlek varje dag du går förbi dem där hemma.

12. FÅR JAG FOTOGRAFERA MED MIN MOBILKAMERA UNDER SESSIONEN?
Ja, mobilen är ju otroligt bra för att dokumentera vardagen! Och vad kul att ha bilder sedan som visar arbetet under fotograferingen! 

13. VARFÖR SKA VI VÄLJA JUST DIG TILL VÅR FOTOGRAF?
Nyföddfoto är en genre som inte är helt lätt att ägna sig åt. Man måste ha tålamod, vara lugn, försiktig och framför allt veta vad man gör ur ett säkerhetsperspektiv. Bebisens säkerhet är det viktigaste för mig. Jag tummar aldrig på säkerheten för att få en bra bild. Men tro mig, det går att ta väldigt fina bilder ändå!

Jag är utbildad i nyföddfoto genom flera kurser hållna av världens mest framstående nyföddfotografer, såsom Gabriella Soutine på Fotoakademin och Kelly Brown på Kelly Brown Photography. 
Jag har även samlat på mig en hel del erfarenhet genom åren. Därför vet jag precis hur jag ska få din bebis bekväm och sömnig (vilket inte är så lätt som man kan tro), jag är helt trygg i att hålla och vyssja små nyfödda, jag förstår din bebis signaler och behov och jag har stor omsorg även om dig som nybliven förälder.

Det är inte vilken fotograf som helst ni kommer till. Här kommer du och din bebis ha det lugnt och skönt. Ni kommer att få en fantastisk upplevelse!

Tänk när du ser DIN bebis, i en vacker ram på DIN vägg! Du kommer ALDRIG att ångra dig!